3.000 behandlere er klar til at behandle dine smerter og skader

På flere end 800 klinikker landet over står godt 3.000 fysioterapeuter og kiropraktorer klar til at hjælpe med behandling af smerter og skader. Online Læge og Online Psykolog er også blandt mulighederne i PensionDanmarks sundhedsordning

Broderparten af elektrikerne har gennem overenskomsten deres pensionsordning i PensionDanmark. Sundhedsordningen er en del af din pensionsordning, så du skal ikke selv have penge op af lommen. Der er adgang til hjælp uanset, om dine problemer er opstået gennem arbejdet eller ej.  Du bestiller tid i PensionDanmarks app (”Din Pension”) eller på pension.dk. Du kan også ringe til vores erfarne sundhedsfaglige rådgivere på 7010 0806 alle hverdage kl. 8-18 og få rådgivning samt hjælp til at booke tid.

22.000 behandlinger i 2022
3.500 elektrikere fik i 2022 glæde af behandlinger hos sundhedsordningens fysioterapeuter og kiropraktorer. Medlemmerne fik i gennemsnit seks behandlinger – typisk for problemer i ryg og arme. I alt blev det til 22.000 behandlinger.

Online Læge og Online Psykolog
I sundhedsordningen har du også adgang til Online Læge og Online Psykolog, hvor du – via video – kan tale med en læge eller psykolog. Videosamtalen foregår via PensionDanmarks app eller via pension.dk. Ventetiden er kort, og du kan ofte komme til samme dag eller aftale en tid en af de nærmeste dage, hvis det passer dig bedre.

Læs mere om dine muligheder for at få hjælp via din sundhedsordning på pension.dk/sundhed.