500 følger DEF på LinkedIn

På Dansk El-Forbunds LinkedIn-side kan man få opdateringer om alt fra ny teknologi til kurser, temamøder, medlemstilbud eller stillingsopslag

Mange medlemmer kender Dansk El-Forbunds (DEF) Facebookside, som i dag har flere end 4.300 følgere. Knap så mange kender formentlig ’lillebror’ blandt forbundets sociale medier: LinkedIn, som for nylig rundede 500 følgere.

Klik på billedet og gå direkte til Dansk El-Forbunds LinkedIn-side. 

På DEF’s LinkedIn-side kan man især holde sig orienteret om interne og eksterne kurser, seminarer og fyraftensmøder om alt fra arbejdsmiljø og ny teknologi til uddannelsesmuligheder eller medlemsfordele og tilbud til medlemmerne. I øjeblikket kan man for eksempel tilmelde sig en række seminarer rundt om i landet om de seneste trends inden for styring og belysning, ligesom man kan blive opdateret på de nye installationsregler i DS/HD60364. Man vil kunne også kunne finde stillingsopslag, når forbundet søger nye medarbejdere. 

Forbundets LinkedIn-side er især målrettet DEF-medlemmer, som har videreuddannet sig på landets erhvervsakademier til el-installatører, energiteknologer eller automationsteknologer - eller som arbejder som projektledere, overmontører eller fagligt ansvarlige i et firma. Men alle medlemmer i DEF kan med fordel følge profilen, som man tilgår ved at søge efter Dansk El-Forbund i LinkedIn’s søgefelt. 

Er man elektriker, tekniker eller noget helt andet i elbranchen og på jagt efter arbejde eller nye jobmuligheder, så kan det også betale sig at have en profil på LinkedIn. En arbejdskraftsundersøgelse fra Tekniq Arbejdsgiverne har tidligere vist, at 20 procent af installatørerne rekrutterer via sociale medier som Facebook og LinkedIn.