Brug sundhedsordningen inden det er for sent

Problemer og smerter bliver værre, hvis man venter for længe

Som en del af din pensionsordning i PensionDanmark har du adgang til en sundhedsordning. Du kan for eksempel bruge ordningen, hvis du døjer med ondt i kroppen, hvis du har brug for en hurtig diagnose på, hvad du fejler, eller hvis du har problemer med stress eller alkohol.

sundhedsordning

Mange medlemmer venter for længe med at bruge deres sundhedsordning i PensionDanmark, hvis de for eksempel har ondt i ryggen. Det er synd, for sundhedsordningen er gratis for dig at bruge, og du kan nemt bestille tid hos en behandler.

Hvornår skal du bruge ordningen?

Du skal bruge din sundhedsordning, hvis du for eksempel konstant er øm i musklerne, eller hvis du har fået en pludselig skade. Her kan du kan bestille tid til behandlinger hos en fysioterapeut, kiropraktor, massør eller zoneterapeut, og det er vigtigt, at du kommer i gang i tide.

– Problemerne og smerterne bliver værre, hvis du venter for længe, og det kræver flere behandlinger. Derfor skal du afsted til behandleren tidligt, så slid- og overbelastningsskaderne ikke er blevet alt for voldsomme,” siger fysioterapeut i Falck Healthcare Christian Madsen, der er en af de behandlere, som medlemmerne kan få hjælp hos via sundhedsordningen.

Bestil tid via app

Har du brug for behandlinger, er der 135 sundhedscentre fordelt over hele landet. Og du behøver ikke gå til lægen først. Bestil tid til behandlinger og finde det sundheds-center, der er nærmest dig, via PensionDanmarks app. Du finder app’en ved at søge på PensionDanmark i App-store eller Google-play. 

Du kan også bestille tid ved at logge ind på pension.dk eller ved at ringe på 7010 0806 alle hverdage kl. 8-21.

 

Sundhedsordningen – sådan

Sådan kan du bruge sundhedsordningen i PensionDanmark

  • Få behandlinger hos en fysioterapeut, kiropraktor, massør eller zoneterapeut, hvis du har problemer i led, muskler og sener
  • Hurtig diagnose: Ordningen hjælper dig, hvis du er blevet henvist til en speciallæge fra din egen læge. Du får hjælp fra en sygeplejerske i PensionDanmark, der hjælper dig gennem sundhedssystemet – uden unødig ventetid (ring 7012 1335 alle hverdage kl. 8-21)
  • Rådgivning fra et team af sygeplejersker og socialrådgivere. Du kan for eksempel ringe, hvis du har været syg i længere tid eller ofte må melde dig syg (ring 7012 1335 alle hverdage kl. 8-21)
  • Psykologhjælp: Hvis du har problemer på jobbet som for eksempel mobning eller stress og ved private problemer som for eksempel skilsmisse eller dødsfald
  • Misbrugsrådgivning, hvor du kan få hjælp til at få bugt med for eksempel misbrug af stoffer, alkohol og medicin.