DEF på Klimafolkemøde

Mød Dansk El-Forbund på Klimafolkemødet 2022, hvor forbundet har fokus på energieffektiviseringer gennem tekniske installationer. Også DEF Ungdom er repræsenteret for at udbrede kendskabet til elektrikeruddannelsen

I dagene d. 1.-3. september afholdes der Klimafolkemøde i Middelfart. Det er en årlig begivenhed for borgere, politikere og fagfolk, der sætter klimaet øverst på dagsordenen. Når man snakker om klima og grøn omstilling, er elektrikerne i Dansk El-Forbund (DEF) blandt de helt centrale aktører, og derfor er forbundet naturligvis også repræsenteret på Klimafolkemødet, hvor alle interesserede har gratis adgang.

Fredag d. 2. september klokken 13 er DEF medarrangør af debatarrangementet ’Midt i en energi-, sikkerheds- og klimakrise: Hvordan får vi sat fart på energieffektiviseringer i kommunerne?’.

Her er forfatter og politisk kommentator Lars Trier Mogensen vært, når DEF-formand Jørgen Juul Rasmussen skal diskutere energieffektiviseringer gennem tekniske installationer med blandt andre tidligere minister og formand for interesseorganisationen SYNERGI Bent Bendtsen, underdirektør i Tekniq Arbejdsgiverne Simon O. Rasmussen og repræsentanter fra kommuner og erhvervsliv. Arrangementet finder sted på ’Hvid scene’.

Også Dansk El-Forbund Ungdom er til stede på Klimafolkemødet med egen bod, hvor de besøgende kan komme forbi og blive klogere på elektrikeruddannelsen og fællesskabet i faget. 

Hovednavnene på Klimafolkemødet tæller alt fra politikere, kunstnere og forfattere til filminstruktører, musikere og biskopper. Ud over en masse spændende debatter og arrangementer med klimaet i centrum vil der være mad- og drikkeboder, fællesspisning og pop-up restauranter.

Det seneste Klimafolkemøde i 2021 var den hidtil største udgave, hvor 8.000-10.000 mennesker lagde vejen forbi Middelfart.

Du kan se hele programmet for årets Klimafolkemøde på klimafolkemoedet.dk.