Ungdom

Om Dansk El-Forbund Ungdom

Hvis du er lærling eller under 30 år bliver du en del af Dansk El-Forbund Ungdom og kan deltage i forbundets aktiviteter.

I Dansk El-Forbund Ungdom arrangerer vi blandt andet spændende virksomhedsbesøg, sociale arrangementer og weekendkurser med el-fagligt fokus. Vi har også arrangementer, hvor vi diskuterer fagforeningsarbejde og politik.

 

Bliv en del af et fagligt fællesskab

Som medlem har du mulighed for at påvirke fagforeningens arbejde og politikker. Ungdommen er blandt andet repræsenteret gennem ungdomsudvalget, Ungdommens Landsudvalg. Det består af unge aktive medlemmer, der arbejder for at sikre dig og dine kolleger en god og tryg hverdag på arbejdspladsen og på skolerne.

 

Ungdommens Landsudvalg

Er du lærling eller under 30 år? Så har du muligheden for at få en plads i Ungdommens Landsudvalg. Hvert år afholder Dansk El-Forbund Ungdomsårsmøde, hvor man stemmer om en politisk handlingsplan, som Ungdommens Landsudvalg skal arbejde for at gennemføre. Handlingsplanen består af nye initiativer og indsatser for at gøre en forskel for lærlinge og unge i el-faget.

 

Interesseret i at være en del af Ungdommens Landsudvalg? Du er altid velkommen til at deltage i vores seks årlige møder. Kontakt formanden, Njord Fomsgaard Kvistgaard på mail nfk@def.dk for mere information.

 

At kunne være medlem af en fagforening, er jo altid noget, som kan være med til at redde ens røv.
Thomas, reparationshåndværker
Hvad siger vores medlemmer?