El-branchens fremtid er nu!

Dansk El-Forbund og TEKNIQ inviterer til dialogmøder om teknologier og udfordringer i fremtidens el-branche

Digitalisering, robotter og internet-of-things er ved at forandre el-branchen. Hvad der før var science fiction bliver i disse år til virkelighed, og de nye teknologier vil ikke bare forandre den teknik og de installationer, som omgiver os, men de vil også forandre den måde som el-branchen arbejder på. 

Dansk El-Forbund og TEKNIQ ønsker, at branchen står stærkest muligt i forhold til de muligheder, som ny teknologi tilbyder. Derfor inviterer parterne til dialog om, hvilke muligheder og udfordringer de nye teknologier giver. Alle medlemmer af Dansk El-Forbund og TEKNIQ er velkomne. Der gennemføres i alt fire møder rundt omkring i landet, og man vælger selv det møde, der passer en bedst.

Det er gratis at deltage. Der er 100 pladser til hvert møde, så skynd dig at melde dig til.

Ordstyrer er journalist Mette Walsted Vestergaard.


Program:

Kl. 15.00. Ankomst - snacks, kaffe og networking.

Kl. 16.00. Velkomst v/Jørgen Juul Rasmussen, forbundsformand i Dansk El-Forbund og Henrik Fugmann, formand i TEKNIQ.

Kl. 16.10. Installation 4.0 - Ny teknologi i installationsbranchen v/Rasmus Bie-Olsen, CEO, Dare Disrupt. Med udgangspunkt i rapporten Installation 4.0 fra maj 2017 fortæller Rasmus Bie-Olsen fra Dare Disrupt om de vigtigste teknologier for installationsbranchen frem mod 2025.

Kl. 16.50. Teknologi og forretning - På vej mod nye løsninger v/Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ - De nye teknologier vil ændre på den måde, branchens virksomheder driver forretning på.

Kl. 17.25. Teknologiens betydning for elektrikeren - Elektrikerens arbejdsdag og kompetencer i lyset af de nye teknologier v/Jørgen Juul Rasmussen, forbundsformand, og Benny Yssing, forbundssekretær. Når IT og robotter dominerer arbejdet, så vil elektrikerens arbejde ændre sig.

Kl. 17.55. Muligheder og udfordringer - Journalist Mette Walsted Vestergaard styrer os gennem en debat om, hvordan vi griber de muligheder, som udviklingen giver, og hvilke krav det stiller til branchen.

Kl. 18.20. Afrunding v/Jørgen Juul Rasmussen, forbundsformand i Dansk El-Forbund og Henrik Fugmann, formand i TEKNIQ.

Kl. 18.30-19.15. Let middag.