EVU-chef får toppost i Skills

Den hidtidige leder af sekretariatet for el- og vvs-branchernes uddannelser bliver ny Skills-direktør

neergaard-holm

Det bliver en person med solidt kendskab til elektrikeruddannelsen, der fra 1. april 2018 overtager ledelsen af SkillsDenmark: Simon Neergaard-Holm er i øjeblikket sekretariatschef for El- og Vvs-branchens Uddannelsessekretariat (EVU) og er udset til at afløse direktør Ulla Groth, der går på pension efter at have bygget SkillsDenmarks aktiviteter op siden starten i 2008.

Jobskiftet omtales i et nyhedsbrev fra SkillsDenmark, der står for det årlige DM i Skills, deltagelsen med landshold i EuroSkills og WorldSkills og Skills Stafetten, der er en konkurrence for skolebørn i 8. klasse. Formålet med Skills er at skabe øget fokus på erhvervsuddannelserne.

Også el-faget er i konkurrence ved DM Skills, der næste gang foregår i Herning i slutningen af januar 2018 med 42 konkurrencefag og 19 demonstrationsfag. Finalisterne er: Emil Lennart Nielsen (region Hovedstaden/DI-Teknik), Martin Elkjær Jensen (region Midtjylland/Øgaard A/S), Andreas Agesen (region Nordjylland/Uggerly Installation), Nikolaj Sinding Nielsen (region Hovedstaden/Elfirmaet PHL) og Marco K. V. Mortensen (region Syddanmark/Lundkvist A/S).