Få hjælp fra PensionDanmarks sundhedsteam

Et sundhedsteam af erfarne sygeplejersker og socialrådgivere i PensionDanmark står klar til at hjælpe dig, hvis du for eksempel er sygemeldt eller ofte må melde dig syg

Sundhedsteamet er en del af sundhedsordningen i PensionDanmark, hvor de fleste elektrikere via overenskomsten har deres pensionsordning. Teamet består af 18 erfarne sygeplejersker og socialrådgivere, der er klar til at hjælpe ved telefonerne. De spørger ind til dine problemer og hjælper dig på den måde videre til den rigtige behandling. Det kan for eksempel være hos en fysioterapeut eller måske en psykolog. 

Du kan ringe til PensionDanmarks team af erfarne sygeplejersker og socialrådgivere på 7012 1335 alle hverdage mellem kl. 8 og 21. Foto: Ursula Bach/PensionDanmark.

På den måde får du hurtigt hjælp til at komme ovenpå igen, og du skal ikke selv have penge op af lommen. Ordningen er specielt målrettet medlemmer, der er blevet syge, og som risikerer at blive langtidssygemeldte. Men alle kan få glæde af teamets råd og vejledning.

- Alle er velkomne til at ringe, og vi er gode til at lytte. Også til det, som ikke bliver sagt direkte. Især mænd vil helst tale om fysiske skavanker end om eventuelle psykiske problemer, men vi kan hjælpe med det hele og giver os god tid. Og vi har selvfølgelig tavshedspligt, fortæller sygeplejerske og teamleder Nicoline Rosenlund.

Der bliver taget hånd om dig

Hvis du ringer til sundhedsteamet, bliver der taget hånd om din situation. Sygeplejersken eller socialrådgiveren, som hjælper dig, kan også finde på at ringe dig op for at høre, hvordan det går.

- Vi giver dig gerne et kærligt puf, så du kommer godt igennem sygdommen, og vi hjælper dig også med at forebygge, at du bliver syg igen. Ofte kan vi sammen finde en løsning, så for eksempel fysiske skavanker eller psykiske problemer kan bremses, inden det bliver for alvorligt, siger Nicoline Rosenlund, der også opfordrer kollegaer og tillidsrepræsentanter til at bruge sundhedsteamet.

- Hvis du kan se, at din kollega har det dårligt og måske ofte er syg, så er det oplagt at få kollegaen til at tage fat i os.

Ring til sundhedsteamet på 7012 1335

Du kan ringe til PensionDanmarks team af erfarne sygeplejersker og socialrådgivere på 7012 1335 alle hverdage mellem kl. 8 og 21.