Få hjælp til at finde den rette behandling

Har du ondt, og er du i tvivl om, hvad du skal gøre ved det? Så kan du ringe til PensionDanmarks fysioterapeuter

Flertallet af medlemmerne i Dansk El-Forbund har gennem overenskomsten deres pensionsordning i PensionDanmark. Dermed er de også omfattet af pensionsselskabets sundhedsordning. Her sidder der dygtige fysioterapeuter klar til at rådgive, hvis du har problemer i led, muskler eller sener.

Sammen finder I ud af, hvordan du gennem din sundhedsordning får den bedste hjælp. Det kan være behandling hos en af de 3.000 fysioterapeuter eller kiropraktorer, der er klar til at hjælpe på flere end 800 klinikker landet over.

- Vi er klar på telefonerne og tager meget gerne en samtale med dig om dine problemer. Vi er uddannede fysioterapeuter og kan rådgive om blandt andet smertelindring, øvelser og hvilken behandling du har brug for. Og tag endelig fat i os, så snart kroppen giver problemer. Går du for længe med problemerne, vil det typisk tage længere tid at gøre noget ved det, siger Birgitte Hasle, der er teamleder for Behandlingsrådgivningen i PensionDanmark.

Ring og få hjælp

Sundhedsordningen er en del af din pensionsordning i PensionDanmark, så du skal ikke selv have penge op af lommen for at få rådgivning eller behandlinger. Du behøver ikke en henvisning fra lægen, og du kan få hjælp, uanset om dine problemer er opstået gennem arbejdet eller ej. 

Ring til Behandlingsrådgivningen på 7010 0806 alle hverdage kl. 8-18. Du kan også bestille tid til behandlinger direkte i PensionDanmarks app (”Din Pension”) eller på pension.dk.

Du kan læse mere om dine muligheder for at få hjælp via din sundhedsordning på pension.dk/sundhed.