Få overblik over pensionen i det nye år

Det kræver blot få klik på computeren eller tryk på mobiltelefonen at følge med i, hvordan pensionsopsparingen udvikler sig, og hvordan man er dækket af de forsikringer, der hører med

Nogle vil droppe cigaretterne. Andre vil dyrke mere motion. Det er lige nu højsæson for nytårsforsætter, og et bud på et relevant et af slagsen kan være at få styr på pensionen.

For medlemmerne i Industriens Pension er det meget enkelt og ligetil at følge med i opsparingen og få overblik over forsikringsdækningerne – uanset om man benytter computeren, mobiltelefonen eller ønsker en snak over telefonen.

- Der kan ligge en tryghed i at vide, hvor meget der er sparet op til alderdommen, og hvordan man dækket, hvis man bliver alvorligt syg eller kommer ud for en ulykke. Derfor kan det for mange være en god idé at gå ind på vores hjemmeside eller bruge vores nye app til at få et hurtigt overblik, siger forsikringsdirektør i Industriens Pension, Joan Alsing.

industrienspension.dk/minside kan du altid få det fulde overblik over din pensionsopsparing og de forsikringer, der hører med. Her har du også mulighed for at indbetale ekstra pension eller ændre forsikringerne.

  • App'en 'Industriens Pension' kan hentes i App Store eller Google Play. Her kan man med Touch ID eller en selvvalgt 4-cifret kode få fuldt overblik over pensionsordningen.