Har I Danmarks bedste ”Samarbejdsplads”?

CO-industri er på jagt efter Danmarks bedste ”Samarbejdsplads” på industriens område

banner Samarbejdsprisen 2023

Har I en arbejdsplads, hvor samarbejdet mellem medarbejdere og ledelse er rigtigt godt, og trivslen er i top? Så er det måske jer, der skal modtage CO-industris Samarbejdspris 2023.

Det gode samarbejde trives på mange arbejdspladser. Det vil CO-industri gerne sætte fokus på og finder derfor en gang om året frem til en virksomhed, hvor samarbejdet er særligt godt og hylder virksomheden med samarbejdsprisen. Den består af en statuette, et diplom, en kontant anerkendelse – og en masse positiv omtale.

TR indstiller

Det er tillidsrepræsentanter på virksomheder med industriens overenskomster, der kan indstille deres arbejdsplads. Kriterierne er brede, men udgangspunktet er det gode samarbejde gennem virksomhedens samarbejdsudvalg. Det kan være et langvarigt godt samarbejde, hvor ledelse og medarbejdere i fællesskab finder løsninger. De kan også have gjort noget ekstra for uddannelse, psykisk arbejdsmiljø eller noget helt tredje, hvor samarbejdet er brugt til at fremme trivslen hos de ansatte og styrke virksomheden.

Frist for indstilling er 22. maj

Tillidsrepræsentanterne kan nominere deres virksomhed frem til den 22. maj 2023. Det sker på CO-industris hjemmeside co-industri.dk/samarbejdspris, hvor der er et nomineringsskema eller på sms til 1940, hvor du skal skrive SAMPRIS + virksomhedens navn + dit eget navn. Så bliver du kontaktet for yderligere oplysninger. Alle, der indstiller, deltager også i lodtrækningen om fem kilo bolsjer til kollegerne.