Kollega-hæder til elektriker

Valgt blandt 93 nomineringer i EL:CON: Elektriker blev årets kollega

Den landsdækkende eltekniske virksomhed EL:CON fejrede forleden 35 års-fødselsdag, og i den forbindelse blev der også uddelt en pris til Årets Kollega. Blandt ikke mindre end 93 nomineringer faldt valget på Morten Busk Klitte, der til daglig er overmontør i serviceafdelingen i Viborg.

Prisoverrækkelse til årets kollega

Virksomheden har cirka 800 ansatte, og det er medarbejderne selv, der indstiller deres kollegaer til prisen. Ifølge en pressemeddelelse lød det fra de kollegaer, der havde indstillet Morten Busk Klitte, at han er en super primus motor for godt humør, et naturligt samlingspunkt og har en arbejdsmoral i top, ligesom han altid er klar til at tilbyde en hjælpende hånd.

Desuden beskrives han om et naturligt samlingspunkt og som en person, der beriger sine kollegaer både socialt og fagligt. Herfra kan det tilføjes, at vinderen desuden er medlem af Dansk El-Forbund …

Elektrikeren fortæller, at han er overrasket, men meget glad for den ære, det er at blive årets kollega. På billedet får Morten Busk Klitte overrakt beviset på hæderen af adm. direktør Jesper Knudsen.