Kom hurtigt igennem sundhedssystemet

Pensionsordningen i PensionDanmark omfatter blandt andet adgang til Hurtig Diagnose, hvor man kan få hjælp til hurtig udredning og genoptræning

Bach diagnose

Husk, at du som en del af din pensionsordning i PensionDanmark også har en sundhedsordning. Den giver dig blandt andet adgang til Hurtig Diagnose, hvor du kan få hjælp til hurtig udredning og genoptræning.

Indtil videre har over 5.500 medlemmer i PensionDanmark fået hjælp i år.

Hurtig Diagnose hjælper dig med hurtigt at finde ud af, hvad du fejler, hvis du er blevet henvist til en speciallæge fra din egen læge. Når du ringer til PensionDanmarks sundhedsteam, taler du med en sygeplejerske, der hjælper dig, så du kommer bedst muligt igennem sundhedssystemet – uden unødig ventetid. Sygeplejersken følger op på din sag, og du kan også selv kontakte sygeplejersken under hele forløbet.

Har du for eksempel rygproblemer, og har din læge mistanke om en diskusprolaps, så kan ventetiden føles lang – både på grund af smerterne og uvisheden om sygdommens alvor. Her er det oplagt at bruge mulighederne i Hurtig Diagnose.

Du kan også få hjælp til at komme til en speciallæge (for eksempel ortopædkirurg, reumatolog eller hudlæge), eller hvis du for eksempel har brug for en scanning, røntgen, ultralyd eller kikkertundersøgelse. Husk, at du først skal have en henvisning fra din læge.

Ring til PensionDanmarks sundhedsteam på 70 12 13 35 alle hverdage kl. 8-18. Læs mere om de forskellige tilbud i sundhedsordningen på pension.dk/sundhed.