Kontant bonus til Alka-kunder

Forsikringstagere får – på visse betingelser – udbetalt otte procent af præmien fra 2018

Så er der en god weekend-nyhed til Alka-kunderne: På visse betingelser får forsikringstagerne udbetalt en bonus på otte procent af det beløb, der blev betalt i præmie i 2018.

Skærmdump: Alka-nyhed om bonus til forsikringstagere

Dansk El-Forbund har solgt sine aktier i Alka, men samarbejder fortsat med selskabet for at skaffe medlemmerne billige og gode forsikringer. Nu viser der sig så en ekstra bonus ved denne medlemsfordel.

Det fremgår af en tabel på Alkas hjemmeside, at der kan udbetales op til 2.000 kroner i bonus. Beløbet afhænger af den forsikringsdækning, man har tegnet.

Selskabet fortæller, at pengene kommer fra TryghedsGruppen: Alka er nu en del af Tryg-familien, og som Alka-kunde bliver man derfor automatisk medlem af TryghedsGruppen, der udbetaler bonus.

Betingelserne for at få udbetalt pengene er, at man har

  • været forsikringstager i Alka den 31. december 2018 og den 14. marts 2019
  • haft fast bopæl eller hjemsted i Danmark
  • haft forsikringer for mindst 938 kroner (ekskl. afgifter) i 2018, fordi der er en minimumgrænse for udbetaling på 75 kroner (før skat).

Det fremgår også, at beløbet er skattepligtigt, og at det ikke er påvirket af, om man har haft skader. Man kan heller ikke fratrække i prisen på sine forsikringer hos Alka.

Pengene går ind på kundernes NemKonto den 12. juni. Er man utålmodig, kan man allerede fra 23. april se beløbet i Mit Alka.