LO Plus

Spar penge og betal med LO Plus Guldkort.

Nu kan du udskifte dit nuværende medlemskort med et LO Plus Guldkort, der er et MasterCard, du også kan bruge til at betale med. Du har allerede et medlemskort, som samtidig også er et LO Plus kort. Det giver dig mulighed for at opnå rabatter mere end 1.500 steder.

Fordele, der kan mærkes

LO Plus arbejder løbende på at bidrage til Dansk EL-Forbunds faglige arbejde ved at skaffe fordele til medlemmerne. Hvis du udnytter rabatmulighederne med kortet optimalt, kan du spare lige så mange penge, som du betaler i kontingent til fagforeningen.

Det koster ikke noget at få og bruge et LO Plus Guldkort. Du vælger selv PIN-koden og får dermed en nem og sikker brug af kortet. Når du betaler med kortet, får du automatisk rabat langt de fleste steder, der giver LO Plus-rabat.

Kortet fungerer som:

  • Medlemskort til Dansk El-Forbund
  • Adgangstegn til faglige arrangementer 
  • Rabatkort til mere end 1.500 steder
  • Betalingskort i Danmark, på nettet og i udlandet – alle steder, der accepterer MasterCard 

LO Plus app

LO Plus medlemskort app’en giver dig nem adgang til dit medlemskort til din fagforening og til LO Plus. Du finder link til App Store, hvor du kan hente app'en her på siden. Med app'en har du dit medlemskort direkte på telefonen, så du altid har det ved hånden, når du skal handle og have rabat. Medlemskortet er gratis for dig som LO Plus medlem.

Tjek LO Plus hjemmeside

Læs mere om LO Plus Guldkort via linket til hjemmesiden, hvor du også kan kan orientere dig i alt det, der typisk står med småt, blandt andet vilkårene for at få og bruge kortet og priserne. På LO Plus' hjemmeside, som vi linker til her fra siden, kan du altid holde dig opdateret med, hvor du kan få rabat med dit LO Plus Guldkort.

3 gode grunde til at vælge guldkortet

  • Du får automatisk rabat hos de fleste LO Plus rabatbutikker
  • Det koster nul kroner at få et LO Plus Guldkort
  • Du får et internationalt betalingskort, som du kan bruge overalt, og som har en ekstra sikkerhed indbygget, når du betaler med det på nettet.