LO Plus

Få rabatter og kontante fordele med LO Plus

4.350 kr. på et år.

Så meget har elektriker Lasse Lillieholm sammen med sin familie sparet på et år ved at benytte sig af LO Plus-kortet. Kortet fungerer også som medlemskort til Dansk El-Forbund. Hvis du downloader LO Plus-appen, har du altid rabatterne og din fagforening lige ved hånden.

 

Læs mere og find aktuelle fordele og rabatter på www.loplus.dk.

Rabatter og fordele med LO Plus

Dit medlemskort til Dansk El-Forbund er også et LO Plus-kort, der giver dig rabatter i mere end 1.300 butikker landet over. Du får automatisk medlemskortet tilsendt, når du melder dig ind i Dansk El-Forbund.

LO Plus arbejder løbende på at bidrage til Dansk EL-Forbunds faglige arbejde ved at skaffe fordele til medlemmerne. Hvis du udnytter rabatmulighederne med kortet optimalt, kan du spare lige så mange penge, som du betaler i kontingent til fagforeningen.

På LO Plus' hjemmeside kan du se, hvor du kan få rabat, og hvor meget du sparer med medlemskortet. Du kan også tilmelde dig deres nyhedsbrev og få besked, når der er indgået nye rabataftaler.

Få medlemskortet på mobilen

Download dit medlemskort til telefonen med appen "LO Plus Medlemskort". Med appen på telefonen har du altid Dansk El-Forbund og dine rabatfordele lige ved hånden.

Send en sms med teksten "KORT" til 1999, så modtager du et link til download af appen. Det koster almindelig sms-takst. Du kan også selv finde appen i Google Play eller App Store.

Spar penge og betal med LO Plus Guldkort

Du har mulighed for at udskifte dit nuværende medlemskort med et LO Plus Guldkort. Guldkortet er et MasterCard, som du også kan bruge til at betale med.

Det koster ikke noget at udskifte dit medlemskort eller bruge et LO Plus Guldkort. Du vælger selv pin-koden og får dermed en nem og sikker brug af kortet. Når du betaler med kortet, får du automatisk rabat langt de fleste steder, der giver LO Plus-rabat.

Kortet fungerer som:

  • Medlemskort til Dansk El-Forbund
  • Adgangstegn til faglige arrangementer
  • Rabatkort til mere end 1.500 steder
  • Betalingskort i Danmark, på nettet og i udlandet – alle steder, der accepterer MasterCard

Læs mere om LO Plus Guldkort via linket til hjemmesiden, hvor du også kan kan orientere dig i alt det, der typisk står med småt, blandt andet vilkårene for at få og bruge kortet og priserne. På LO Plus' hjemmeside kan du altid holde dig opdateret med, hvor du kan få rabat.

3 gode grunde til at vælge guldkortet:

  • Du får automatisk rabat hos de fleste LO Plus rabatbutikker
  • Det koster 0 kroner at få et LO Plus Guldkort
  • Du får et internationalt betalingskort, som du kan bruge overalt, og som har en ekstra sikkerhed indbygget, når du betaler med det på nettet.

Om LO Plus

LO Plus er en gratis fordels- og rabatordning, som er blevet til i samarbejde mellem en række af LO’s forbund. LO Plus A/S er et selvstændigt selskab, der er stiftet på initiativ af LO, og som ejes af Alka, LO og forbundene i fællesskab. I dag har LO Plus cirka 750.000 medlemmer, der har mulighed for at anvende de fordele, der er tilknyttet deres medlemskort.