ABB-free@home, frekvensomformere & gnistdetektor

Kursusafholder: ABB

Krav til fagligt niveau:

Kurset kræver ingen særlige kompetencer, men undervisningen forudsætter, at du selv medbringer en pc med Google Chrome browser

Kursusindhold:

 

Beskyt mennesker og installation med gnistdetektor og selvtestende fejlstrømsrelæ

Teknologier udvikler sig hele tiden inden for lavspændingskomponenter.

Nu kan du beskytte din installation mod lysbuedannelser med ABB’s gnistdetektor. Vi gennemgår teknikken i gnistdetektoren, samt hvordan installationen udføres rent praktisk.

Fejlstrømsrelæer behøver ikke længere bare være et fejlstrømsrelæ. I dag anvendes der mere og mere LED-belysning, hvor der kan forekomme store startstrømme. Normale fejlstrømsrelæer kan risikere at koble ud på disse store startstrømme. ABB har løsningen med fejlstrømsrelæer, der kan tåle større strømstød end almindelige fejlstrømsrelæer.

Der kan bruges rigtigt meget tid på den årlige test af fejlstrømsrelæer, fx på installationer, hvor der er monteret mange fejlstrømsrelæer, såsom kontorbygninger, skoler, fabrikker eller på steder, hvor man ikke kommer så ofte, fx pumpebrønde. Til disse steder har ABB udviklet et selvtestende fejlstrømsrelæ.

Vi gennemgår teknikken for selvtestende fejlstrømsrelæer og fejlstrømsrelæer, hvor der kan monteres flere LED-belysningsarmaturer end på et almindeligt fejlstrømsrelæ.

ABB-free@ home – styring af dit hjem har aldrig været nemmere              

ABB-free@ home samler boligens tekniske installationer i et system, der er nemt at installere, konfigurere og betjene. En intuitiv app på din telefon eller tablet giver fuld kontrol over lys, varme, musik og meget mere – og du kan selvfølgelig også betjene de væsentligste funktioner fra kontakter på væggen.

På kurset vil du lære om ABB’s løsninger til et smartere hjem, og du får mulighed for selv at prøve kræfter med installation og konfiguration af ABB-free@ home.

Se videoerne om ABB-free@ home, og få en oplevelse af, hvor nemt det er:

 

 

 

 

ABB’s frekvensomformere

Er du nysgerig på, hvordan man monterer ledninger og programmerer en frekvensomformer?

På dette kursus får du en direkte hands-on oplevelse med frekvensomformere samt en basal viden om, hvordan man dimensionerer ledninger til frekvensomformere.

Dagen starter med en præsentation af frekvensomformere, herunder hvad man skal være opmærksom på, når man arbejder med disse. Senere på dagen vil der være praktiske øvelser med frekvensomformere.
Kurset omfatter øvelser med standardfrekvensomformere samt frekvensomformere for hhv. maskinbygger- og industriapplikationer.

Se videoerne om ABB’s frekvensomformere, så er du hjulpet godt på vej på kursusdagen