Akademistuderende

  Læser du et akademifag indenfor el-branchen? Så har Dansk El-Forbund en række tilbud og medlemsfordele til dig.

  I Dansk El-Forbund er vi hele el-branchens fagforening. Derfor er vi også den rette fagforening for dig, der læser et akademifag, der knytter sig til el-branchen. Det kan f.eks. være el-installatør, energiteknolog eller automationsteknolog. Vi har en række medlemsfordele og tilbud rettet mod dig som akademistuderende, og som fuldtidsstuderende kan du være medlem i Dansk El-Forbund helt gratis, mens du studerer.

  Nedenfor har vi listet nogle af de fordele, du får som medlem af Dansk El-Forbund:

  Fordele når du er medlem
  Gratis arrangementer og kurser

  Som medlem af Dansk El-Forbund har du mulighed for at deltage i forskellige arrangementer, temamøder og kurser helt gratis. Vi arrangerer bl.a. en årlig messetur til Tyskland, en faglig weekend med kurser til akademistuderende kaldet "Boost din uddannelse" og forskellige lokale temamøder. Du kan læse mere her:

  Gratis heltidssulykke- og gruppeforsikring

  I Dansk El-Forbund har vi kollektive forsikringsordninger hos Alka. Det betyder, at vi kan tilbyde vores medlemmer forsikringer til meget lave priser. For dig, der læser fuldtid på et akademi, får du en gruppelivs- og heltidssulykkesforsikring gratis, når du melder dig ind. Gruppelivsforsikringen sikrer dine efterladte en sum penge, hvis du dør, uanset om det skyldes en ulykke eller sygdom. Heltidsulykkesforsikringen dækker dig økonomisk ved ulykker. Du kan læse mere om forsikringerne her:

  Spar penge med PlusKort

  Når du er medlem i Dansk El-Forbund, kan du også gøre brug af de mange fordele og rabatter med PlusKortet. Dit medlemskab giver dig mulighed for at få rabat i over 1.300 butikker og internetbutikker. Du kan downloade PlusKort-appen og få overblik over alle rabatter. I appen kan du også se dit medlemskort. Læs mere her:

  Adgang til elektrikeruddannelsens undervisningsmaterialer

  Kom du direkte fra gymnasiet til erhvervsakademiet og missede den el-tekniske viden, man lærer på elektrikeruddannelsen? Eller har du brug for at genopfriske det, du lærte, da du uddannede dig til elektriker? Som medlem har du mulighed for at hente undervisningsmaterialer fra elektrikeruddannelsen gratis. Du kan læse kompendierne online eller downloade dem. Log ind med dit medlemsnummer, og find dem her:

  Få tilskud til studieture og udflugter

  Som medlem af Dansk El-Forbund kan du søge tilskud op til 200 kr. pr. akademistuderende til studieture og udflugter. Det kan være til en spændende tur til en teknologimesse, en konference om fremtidens el-branche eller lign. Du kan søge om tilskud enkeltvis, eller til flere hvis I f.eks. skal afsted hele klassen. Det eneste du/I skal gøre er at sende en mail til def@def.dk med:

  • Navn og medlemsnummer
  • En kort beskrivelse af turen og dens formål
  • Et vedhæftet program eller tilsvarende for arrangementet eller stedet
  • Registreringsnummer og kontonummer

  Så behandler vi ansøgningen og overfører, ligeså snart ansøgningen er godkendt.