Boost 2023 - informationsside

Kom med på en weekend i el-fagets tegn, når vi igen i år tager på kursus d. 30. juni til 2. juli

Billede fra Boost 2022

Obs. Obs. tilmeldingen til dette arrangement er endnu ikke åbent. Tilmeldingslink vil blive lagt op på denne side, vi åbner for tilmeldingen.

 

Om Boost 2023

Boost din Uddannelse er en årlig el-faglig kursusweekend, som man kan deltage gratis på, hvis man er lærling, Ung-svend (til 30 år) eller akademistuderende og medlem af Dansk El-Forbund. På Boost vil dygtige undervisere og private leverandører stå klar, når vi i den sidste weekend i juni slår dørene op på Den jydske Haandværkerskole til et brag af en weekend, hvor du får lov at arbejde med de nyeste teknologier og højaktuelle emner. På Boost har vi en praktisk undervisningsfilosofi. Det betyder, at du får konkret ’hands-on’-erfaring med de ting, du undervises i.

Arrangementet er gratis, og vi vil stå for både kost og logi. Du vil blive indlogeret på DjH’s skolehjem. Ifm. din tilmelding til arrangementet skal du vælge et kursus, som du ønsker at deltage på. Her vil du tilbringe en stor del af din tid på Boost. Når du ikke modtager undervisning, vil der være sociale arrangementer på en række forskellige fællesarealer, hvor du kan få nye kammerater i dit fag fra alle dele af landet. 

Denne side vil løbende blive opdateret med relevante informationer, som f.eks. et kursuskatalog, hvor du kan læse om vores forskellige kursustilbud, praktiske informationer om weekenden og et kursusprogram for boost.

Kurset er meget eftertragtet og billetterne går som varmt brød. Så derfor er det vigtigt, at du holder dig til, hvis du vil have billetter.