Boost genopstår af coronakrisens aske

Tag med på en weekend sprængfyldt med el-faglige kurser, fede fester og nye venskaber sammen med elektrikerlærlinge fra hele landet, når Dansk El-Forbund inviterer til Boost 2021.

Billedet viser to lærlinge på boost, som arbejder praktisk med ny teknologi

I adskillige år har særligt en weekend i juni måned stået mejslet i granit i elektrikerlærlingenes kalendere, nemlig Dansk El-Forbund Ungdoms helt store flagskib: Boost Din Uddannelse. Og det er med stor glæde, at vi efter sidste sommers aflysning nu er klar til at byde lærlinge fra hele landet velkommen på Den Jydske Håndværkerskole d. 25.-27. juni 2021.

Allerede nu er forberedelserne skudt i gang, og vi glæder os til at præsentere et bredt udvalg af kurser med kompetente undervisere både fra uddannelsesverdenen og det private erhvervsliv. Selvom vi endnu ikke kan løfte sløret for årets program, kan vi for de potentielle førstegangsdeltagere fortælle, at der normalvis afholdes kurser i: Robotteknik, KNX, Bygningsautomation, Smart Home installationer og meget andet.

Sjov weekend med tid til fest og leg

Men Boost handler ikke bare om at holde fingeren på pulsen ift., hvad der rør sig i el-faget. Det handler også om at ryste elektrikerlærlinge fra hele landet sammen, danne nye venskaber og sammen more sig, når vi byder op til fest og farver i aften- og nattetimerne, samt til en masse sociale arrangementer og konkurrencer i løbet af dagen – især ved skolens pool-område!

Arrangementet vil være gratis at deltage i, og der vil blive arrangeret transport til Den Jydske Haandværkerskole. Deltagerne vil blive indlogeret på skolehjemmet, hvor man har mulighed for selv at ønske værelseskammerater. Så skynd dig allerede nu at sætte et kryds i kalenderen, så du er klar, når vi åbner for tilmeldingen senere på foråret! Normalvis deltager op mod 150 elektrikerlærlinge.