DEF Ungdom tager til Light + Building - Messe i Frankfurt

Efter flere års aflysninger af vores traditionelle messetur til Tyskland, står vi igen parat til at fylde bussen med forventningsfulde unge elektrikere og drøne til Light+Building d. 1.-3. oktober.

Tilmeldingen er nu åben - følg nedenstående link og kom med på en spændende tur til verdens største messe for belysning og bygningsinstallationer. 

Tilmeld dig her! 

Kom med Ungdommen gratis på Messetur

Mange gode intentioner er de seneste år blevet forpurret af Corona-pandemien. Det gælder også de messeture til Tyskland, som Dansk El-Forbund Ungdom arrangerer hvert eneste år. Både i 2020 og 2021 så vi os desværre nødsaget til at aflyse de planlagte ture. Men nu bliver 2022 året, hvor vi igen kan fører intentionerne ud i livet, samle en ordentlig gruppe el- og tekniknørder og drage af autobahn til Light + Building-messe.

Light + Building er verdens største messe inden for branchen. På messen kan man holde fingeren på pulsen og stifte bekendtskab med de nyeste teknologier indenfor belysning, elektroteknik, bygningsautomation og software til byggebranchen. Typisk er der omkring 2.000 udstillere fra ca. 50 lande til stede på Light + Building. Messen afholdes hvert andet år og tiltrækker omkring 200.000 gæster fra mere end 170 lande.  

Ungdommen drager til Frankfurt

Messen bliver afholdt d. 2.-6. oktober, men det er ikke planen at Dansk El-Forbund Ungdom skal tilbringe en hel arbejdsuge i det sydtyske. Nej, vi drager afsted med bus lørdag d. 1/10 om aftenen og ankommer til messen søndag morgen. Her har vi så en hel dag, hvor vi kan besøge de forskellige udstillinger. Vi drager tilbage mod Danmark søndag aften og forventer at være hjemme igen mandag morgen. Der vil være stop i forskellige byer i Danmark, hvor man har mulighed for at stige på/stå af bussen.

Dansk El-Forbund afholder udgifterne forbundet med turen. Med andre ord er det gratis for dem, som når at få billetter.