Hvorfor være medlem af Dansk El-Forbund?

Dansk El-Forbund – fagforening for elektrikere og teknikere. Vi dækker et bredt spektrum af fagområder inden for den el-tekniske branche, og vi er til stede i hele landet.

Dit medlemskab er dit sikkerhedsnet, så du trygt kan udføre dit daglige arbejde uden at skulle bekymre dig om dine rettigheder. Samtidig får du mulighed for at styrke din viden og faglighed ved at deltage i spændende netværk med andre kollegaer på tværs af områder inden for din branche.

Vi beskæftiger os først og fremmest med elektrikernes og teknikernes fag. Faktisk har de fleste af os selv en baggrund som elektrikere. Derfor er vi de helt rigtige til at varetage dine interesser og fagets udvikling. Vi har gennem vores historie opnået meget, og vi vil også fremover fortsætte arbejdet for ordentlige arbejdsforhold og høj faglig standard i den el-tekniske branche.

 

Dine medlemsfordele

Vi har også, ligesom andre rigtige fagforeninger, en velfungerende a-kasse, masser af medlemstilbud og et fagblad, som beskæftiger sig med elektrikernes og teknikernes arbejde og selvfølgelig også en aktiv ungdomsafdeling.

Lokalafdelinger over hele landet

Dansk El-Forbund har lokalafdelinger over hele landet, som kender forholdene tæt på dig. Beliggenheden af dit arbejde afgør, hvilken lokalafdeling af Dansk El-Forbund, du hører til. Hvis du er i tvivl, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.