Kom med DEF Ungdom til Folkemødet på Bornholm

Hvert år samles mere end 100.000 mennesker for at hylde det danske demokrati og fællesskab. Og som noget nyt i år, tager DEF Ungdom afsted med en lille delegation, for at debattere med blandt andet politikere, arbejdsgiverorganisationer og en masse andre spændende mennesker.

Som repræsentant for DEF Ungdom på Folkemødet, forventes det, at du deltager aktivt og engageret i debatterne rundt omkring på pladsen. Der bliver i fællesskab lavet et program for alle, så vi sikre os, at vi er tilstede de steder, hvor vores holdninger er vigtige.

Det forventes derfor også, at du er interesseret i arbejdsmarkedspolitik, og at du samtidig brænder for dit fag. Du skal turde stille dig frem i store forsamlinger, og ytre din mening.

Hvis du kunne tænke dig at komme med til Folkemødet, skal du sende en motiveret ansøgning til ungdom@def.dk, hvor du fortæller, hvorfor du gerne vil med, og hvad du kan bidrage med.

Vi skal have ansøgningen senest d. 4. maj kl. 12.00.

Der gives ikke frikøb til denne aktivitet, så du skal være indstillet på at bruge din ferie på det. Vi sørger for transport, telt og mad.