Kurser i DEF Ungdom

Unge medlemmer af Dansk El-Forbund har mulighed for at deltage i spændende faglige aktiviteter sammen med kollegaer fra hele landet.

Som lærling, studerende eller ungsvend under 30 år, kan du via dit medlemskab i Dansk El-Forbund deltage i forskellige kurser og arrangementer. Du kan læse mere om de forskellige arrangementer her:

Kurser i DEF Ungdom 2020
Light & Building Messe d. 12.-13. marts: AFLYST pga. Corona

Som medlem af Dansk El-Forbund har du nu muligheden for at komme med til årets Light & Building Messe i Frankfurt, Tyskland. Det er verdens førende teknologimesse indenfor bygninger og lys!

Webinarer 2020

Til foråret og efteråret har du som lærling eller studerende mulighed for at deltage i forskellige webinarer. Bliv bl.a. stærkere til tegning og dokumentation af husinstallationer, så du er endnu bedre klædt på til pensum. Eller genopfrisk slet og ret emnet.

Webinarerne bliver afholdt i samarbejde med IGE+XAO, og er som noget ekstraordinært helt gratis for dig som lærlingemedlem og for dig, der er medlem som akademistuderende.

BOOST din uddannelse 19.-21. juni: Aflyst pga. Corona

Til Boost 2020 kan du deltage i el-faglige kurser, hvor dygtige underviser fra nogle af el-branchens førende leverandører deler deres viden om ny og vigtig teknologi, som med sikkerhed vil gøre dig dygtigere og ikke mindst udfordre dig fagligt. Alt undervisning veksler mellem teori og praktiske øvelser.

I år kan du deltage i kurser med undervisere fra Schneider, Siemens, Solar, Niko-Servodan, Den Jydske Haandværkerskole, WAGO, ABB og mange flere.

Ungdommens grundkursus 2020 22.-23. August: Udsat

Kom med Dansk El-Forbund Ungdom på kursus for at lære om den politiske verden, vores forbund lever i. Vi skal lære om tidligere konflikter og ikke mindst om de udfordringer, der presser vores arbejdsdag og vilkår. Vi skal selvfølgelig også diskutere, hvad vi kan gøre for at løse de problemer, vi oplever til dagligt.

Årsmøde 2020 23.-25. oktober

Vil du have indflydelse på det, Dansk El-Forbund Ungdom skal kæmpe for i fremtiden? Så er årsmødet den perfekte mulighed.