Om DEF Ungdom

Alle medlemmer under 30 bliver en del af Dansk El-Forbund Ungdom og kan deltage i flere ungdomsaktiviteter, som både holdes for medlemmer i lokalafdelingerne og for hele landet. 

I Dansk El-Forbund er vi ca. 6.000 medlemmer under 30 år. I Dansk El-Forbund Ungdom arrangerer vi blandt andet spændende virksomhedsbesøg, sociale arrangementer og weekendkurser, hvor du kan få el-faglige kurser og selvfølgelig også forskellige arrangementer, hvor fagforeningsarbejde og fagforeningspolitik er i centrum. 

Find din afdeling for at se de lokale aktiviteter.

Se årets nationale aktiviteter her 

Bliv en del af et fagligt fællesskab

Som medlem af Dansk El-Forbund har du gode muligheder for at få indflydelse på fagforeningens arbejde og politik. Ungdommen er blandt andet repræsenteret gennem vores eget ungdomsudvalg, Forbundets lærlinge og ungdomsudvalg - i daglig tale også kaldet FLU. Vores ungdomsudvalg består af unge aktive medlemmer, som brænder for at sikre dig og dine kollegaer en god tryk hverdag på arbejdspladen og på skolerne.

Hvem kan sidde i FLU

Hvis du er under 30 år, har du mulighed for at få en plads i FLU. FLU  består af unge medlemmer, som er udpeget af lokalafdelingerne, samt 11 suppleanter - også én hver deres afdeling. Hvert år afholder Dansk El-Forbund er politisk Ungdomsårsmøde, hvor vi stemmer om en politisk handlingsplan, som FLU blandt andet skal være med til at føre ud i livet. Handlingsplanen består af en række nye initiativer og indsatser, som skal gør en forskel for lærlinge og unge i el-faget. Se Handlingsplanen 2018 og Handlingsplanen 2017

Bliv en del af FLU

Hvis du er interesseret i FLU's arbejde, er du altid velkommen til at komme med til et FLU-møde, hvor du kan få lov til at snuse til arbejdet i vores ungdomsudvalg. Kontakt Formanden for FLU, Morten Arhendt, på FLUFormand@def.dk og hør nærmere.