KNX-temamøde den 4. november 2019 kl.16.00 i afdeling København

Dansk El-Forbund & KNX National Group Denmark inviterer til temamøde omkring KNX intelligent bygningsautomatik

 I løbet af det spændende arrangement, vil du komme igennem følgende punkter: Hvad er KNX? Her vil du få viden omkring det grundlæggende, der er behov for at vide omkring KNX. Hvor svært er KNX? Her vil du få et indblik i, om KNX er så svært som mange fordomme siger.

Hvordan programmerer du KNX?

Her vil du får viden omkring ETS konfigureringssoftwaren -  det centrale værktøj i arbejdet med KNX. Der vil blive lave live demonstrationer og gennemgang af de vigtige elementer i opbygningen af din programmering.

Hvor kan du bruge KNX?

Her vil du få viden omkring, hvor i byggeriet du kan bruge KNX. Her vil der også være live demonstration af programmering af forskellige rumtyper.

Hvad er vigtigst når du laver KNX?

Her vil du får viden omkring IT-sikkerhed, idriftsættelse og indkøring, forberedelse, struktur og hvorfor det er så vigtigt med disse elementer for at sikre at projektet bliver en succes.

Hvor er KNX på vej hen? 

Her vil du få viden omkring hvor KNX vil være i fremtiden, og hvad KNX National Group Denmark tænker der er behov for at bygningerne kan i fremtiden når det kommer til IoT og digitalisering.

Hvilke uddannelsesmuligheder har du?

Her vil du få viden omkring, hvilke muligheder du som Elektriker eller lærling har for af uddannelse indenfor KNX.

Oplægsholdere:

  • Martin Mortensen arbejder som Teknisk konsulent på IOT og digitalisering hos Dansk el-forbund og har over 15 års erfaring indenfor bygningsautomatik.
  • John Hegelund arbejder som KNX applikation ingeniør hos ABB og Tommi Jensen som KNX applikation ingeniør hos Schneider Electric

Fælles for dem begge er, at de er KNX tutor, arbejder med KNX hver dag og har over 15 års erfaring inden for KNX og bygningsautomatik.

Hvor?
Dansk El-forbund Københavns lokale 35 kl. 16.00

Forplejning?
Der vil blive serveret kaffe med tilbehør, når du kommer, og et let måltid i pausen, ligesom kølige drikke er en mulighed.

Tilmeldingsfrist senest den 2. november 2019. Klik her