Ungdomsudvalget

Det er sgu sejere at være med til at styre end at sidde ved siden af!

I ungdomsudvalget arbejder vi med de ting, som har indflydelse på elektrikerlærlinge og unge svende. Det er bl.a. arbejdsvilkår, sikkerhed og arbejdsmiljø, lønforhandling og alle de andre ting, som interesserer os unge El-folk.

Derudover beskæftiger vi os en del med at arrangere virksomhedsbesøg, ture, temamøder og andre arrangementer, som til dels er med til at udvikle vore medlemmers kompetencer, men som også er en vigtig brik for det sociale samvær.

Ved disse arrangementer er der mulighed for, at møde andre unge elektrikere og få nogle gode og sjove oplevelser sammen.

I den sammenhæng samarbejder vi med de andre ungdomsudvalg i Region syd. Dette gør, at vi har nemmere ved at få gennemført større aktiviteter, og du møder el-lærlinge og unge svende fra hele det sydlige Danmark.

Når du er med i ungdomsudvalget i Lillebælt, har DU mulighed for at være med til at tage beslutningerne. Her bliver der hørt på dig, og dine meninger bliver taget alvorligt. Det er ikke fastgroede bestyrelsesmedlemmer, som sidder her i udvalget, og hvor alle ens forslag fejes af bordet med beskeden om, at det har vi prøvet. Nej... her er vi alle lærlinge eller unge svende som ved, hvad det vil sige at være ung i el-faget.

Så hvis du har lyst, så kom og vær en del af fagbevægelsens fedeste ungdomsudvalg. Du kan kontakte afdelingen på 76 42 43 50, så vil der blive skabt kontakt til rette vedkommende.