Dyst og indflydelse for de unge

Spændende aktiviteteter for de unge medlemmer

Der er både sociale og faglige arrangementer i pipelinen for de unge medlemmer af Dansk El-Forbund Østjylland. Lørdag den 29. juni er der dyst mod de unge malere på Friluftcenter Sprækkebjerg. Vi håber de får en sjov dag og får løbet en god tradition i gang med at mødes til venskabelig dyst med andre faggrupper. Pøj-pøj til elektrikerne!

Efter sommerferien er der formødeweekend  den 13.-15. september for de unge i Blokhuset i Viborg. På formødeweekenden gøres der klar til årsmødet den 25.- 27. okt. 2019 og udarbejdes forslag til kommende aktiviteter i 2020. Samtidig bliver det forhåbentlig en hyggelig weekend, hvor man er sammen med andre unge elektrikere og lærlinge. Kom frisk og få indflydelse på de fremtidige aktiviteter.

Der er selvfølgelig gratis deltagelse for alle medlemmer af Dansk El-Forbund ungdom i afdeling Østjylland. Du kan lige nå, at springe med på dysten og formødeweekend er der sidste tilmeldingsfrist den 26. august. For tilmelding ring til kontoret på 86752500 eller tilmeld dig aktiviteten på Facebook.