Borgermøde om grøn omstilling

Nødvendigheden af at tage hånd om vores klima og iværksætte en seriøs grøn omstilling er inden for de senere år blevet tydelig for alle. Vi hører ambitioner fra politikere, interesseorganisationer og erhvervsliv.

Nødvendigheden af at tage hånd om vores klima og iværksætte en seriøs grøn omstilling er inden for de senere år blevet tydelig for alle. Vi hører ambitioner fra politikere, interesseorganisationer og erhvervsliv, men hvordan skal vi egentlig drive den grønne omstilling? Hvad mener borgerne? Hvilke bekymringer og forventninger må vi som samfund tage højde for?

På baggrund af spørgsmål som disse, afholder FH Hovedstaden og AOF borgermøder i 6 kommuner i forbindelse med kommunalvalget d. 16. november 2021. Her får borgerne mulighed for at komme til orde med forslag til den grønne omstilling i en dialog med deres kommunalpolitikere. Formålet er borgerinddragelse i debatten om den grønne omstilling samt lyttemøde for lokalpolitikerne. Til borgermødet i Taastrup vil Peter Faabæk (S) og Michael Ziegler (C) være til stede. 

Der vil blive serveret lidt let at spise samt drikkevarer.

Start: 03.09.2021, kl. 17:00

AOF Høje-Taastrup, AOF Vestegnen

Taastrup Kulturcenter, Poppel Allé 12, 2630 Taastrup

Arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig

Tilmelding