DEF Vestsjælland ’mini-afdeling’ i Kalundborg

Afdeling Vestsjælland er den 2. mandag i måneden nu også at træffe i Kalundborg hos 3F's lokaler på Nytorv 8, 1 sal

Har du faglige problemer eller spørgsmål?

Dansk El-Forbunds afdeling Vestsjælland har lyttet til efterspørgslen for tilstedeværelse i Kalundborg-området og åbner nu op for en ’mini-afdeling’, der den 2. mandag i måneden vil være bemandet med lokale tillidsfolk.

Vores ’fætre’ fra 3F i Kalundborg har været så venlige at lægge lokaler til afdeling Vestsjællands tillidsfolk, så de lokalt og med personlig tilstedeværelse kan rådgive og hjælpe medlemmer, som arbejder i Kalundborg-området.

Den 2. mandag i måneden vil der være mulighed for at møde en erfaren tillidsmand med direkte ’livline’ til de faglige på kontoret i Roskilde, som vil kunne være behjælpelige med lokale problematikker

Åbent 1 gang om måneden
fra 15:30-17.00

Vi er at finde i 3F's lokaler på Nytorv 8, 1 sal.

Brug for mødelokale til faglige formål?

Eller har klubben brug for lokaler til klubmøde? Tillidsmanden har måske behov for lokaler til formøde på ’neutral’ grund? Eller brug for lokaler til for eksempel et fyraftensmøde om pension, akkord-klub, lokale problematikker el. lign.  

Brug for en faglig til klubmødet?

I Roskilde sidder vi tre faglige, der gerne stiller os til rådighed ved et eventuelt klubmøde eller et andet relevant arrangement. Så ring endelig og hør om muligheden for at udnytte vores nye samarbejde med vennerne fra 3F. Vi er at træffe på:

Dansk El-Forbund afd. Vestsjælland

vestsj@def.dk

Tlf.: 46304250