Ny arbejdsgiver-direktør

Tekniq Arbejdsgiverne har fundet sin nye administrerende direktør

Tidligere på året meddelte Tekniq Arbejdsgivernes administrerende direktør Niels Jørgen Hansen, at han ville gå på pension efter at overenskomstforhandlingerne med blandt andre Dansk El-Forbund var overståede og en afløser var fundet. Det er nu sket.

 

 

Den nye mand i chefstolen hos arbejdsgiverorganisationen, der repræsenterer 4.300 virksomheder indenfor el, vvs og metal, hedder Troels Blicher Danielsen. Det meddeler Tekniq Arbejdsgiverne i en pressemeddelelse.

Troels Blicher Danielsen er 43 år og har på trods af sin unge alder en lang karriere bag sig som embedsmand i Erhvervsministeriet og Beskæftigelsesministeriet. Han kommer fra en stilling som afdelingschef i Beskæftigelsesministeriet, hvor han har haft ansvar for pensionsområdet, analyseafdelingen og det internationale område. Han overtager arbejdet som administrerende direktør den 1. maj, når den nuværende direktør Niels Jørgen Hansen går på pension.

Niels Jørgen Hansen har været administrerende direktør siden 1989 først i Elinstallatørernes Landsforening (ELFO), der i 2001 fusionerede med Dansk VVS og blev til TEKNIQ, som efter fusionen med Arbejdsgiverne i 2019 blev til TEKNIQ Arbejdsgiverne.  

I Dansk El-Forbund ser næstformand Benny Yssing frem til samarbejdet med den nye administrerende direktør.

- Vi glæder os til samarbejdet om vores fælles visioner for elbranchen. Der bliver nok at tage fat på: At få Danmark i gang igen efter coronakrisen, grøn omstilling og vores fælles uddannelser - ikke mindst elektrikeruddannelsen, skriver Benny Yssing i et opslag på Twitter.