Om Dansk El-Forbund

Dansk El-Forbund, den eneste rigtige fagforening for elektrikere. Vi dækker et bredt spektrum af fagområder inden for el, og vi er til stede i hele landet.

Vi beskæftiger os først og fremmest med elektrikernes fag. Faktisk har de fleste af os selv en baggrund som elektrikere. Derfor er vi de helt rigtige til at varetage elektrikernes interesser og fagets udvikling.

Vi har også, ligesom andre rigtige fagforeninger, en velfungerende a-kasse, en aktiv ungdomsafdeling, masser af medlemstilbud og et fagblad, som beskæftiger sig med elektrikernes arbejde.

Vi har gennem vores historie opnået meget, og vi vil også fremover fortsætte arbejdet for ordentlige arbejdsforhold og høj faglig standard i el-branchen.

Lokalafdelinger over hele landet

Vi har lokalafdelinger over hele landet, som kender forholdene tæt på dig. Beliggenheden af dit arbejde afgør, hvilken lokalafdeling af Dansk El-Forbund, du hører til. Arbejder du for eksempel i Slagelse, hører du til lokalafdeling Vestsjælland. Arbejder du i Fåborg, hører du til afdelingen på Fyn, osv. Få et overblik over Dansk El-Forbunds lokalafdelinger.

Hvis du er i tvivl, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Vi har styrke til mere

Du kan læse mere om Dansk El-Forbund og om, hvad vi som fagforbund kan gøre for dig og elektrikerfaget i folderen "Vi har styrke til mere".