Onlineløsninger hitter: Over 3.000 Alka-kunder tilpasser forsikringer

Der er mange gode grunde til at tage et forsikringstjek. Medlemmer af Dansk El-Forbund kan lige nu få et gratis online forsikringstjek, og de første 300 medlemmer, der booker, får et gavekort på 150 kr. til shopping

Da coronavirusset vendte op og ned på hverdagen, kørte mange danskere bilen i garagen og blev hjemme. Køkkenet blev skiftet ud, stuen malet og gulvet slebet. Overraskende mange fik også tid til at tage et ekstra kig på deres forsikringer. Det viser tal fra Alka Forsikring.

At have styr på sin bilforsikring er vigtigt. Prisen på bilforsikringen afhænger blandt andet af, hvor mange kilometer bilen kører.

– Mange kunder har benyttet sig af muligheden for at logge ind på ’Mit Alka’ og rette deres kilometertal. Deres biler har jo stået stille, så de kan lige så godt spare de forsikringskroner. Nogle kunder skulle lige mindes om, at det er enkelt at ordne, og at der kan være penge at spare, så vi sendte dem en SMS og fortalte om muligheden. Mere end 3.000 kunder loggede herefter ind på ’Mit Alka’. Samtidig fik de lejlighed til at tjekke deres andre forsikringer, fortæller Britta Bjerregaard, Kundecenterdirektør i Alka.

Nye digitale muligheder

Uanset, om man har arbejdet hjemmefra under corona eller ej, så har kravet om at holde afstand betydet, at vi har skullet lære at tale sammen – og ses – på nye måder. Lynhurtigt har vi vænnet os til onlinemøder, chats, videokonferencer, FaceTime osv. Alkas onlineløsninger har også fået flere glade brugere, fortæller Britta Bjerregaard:

– Som et alternativ til telefonmøder, har vi i lidt over et år tilbudt vores kunder et online forsikringstjek. Her anvender vi et webcam, og vi beder vores kunder om at logge på et website, så vi kan gennemgå deres forsikringer med dem der. Inden corona skulle vi forklare vores kunder, at onlinemøder ikke var ”farlige”, og at de kunne slukke for deres eget webcam osv. Nu synes mange, at det er helt normalt, og at det er en rigtig god og enkel måde at få gennemgået deres forsikringsløsninger på.

Netop et årligt forsikringstjek er vigtigt, fordi ens liv ændrer sig, og Alkas forsikringsløsninger opdateres også.

– Der er mange gode grunde til at tage et forsikringstjek. Du sikrer, at du ikke er overforsikret og betaler for meget. Vi tjekker også, om dine forsikringer passer til din livssituation, bolig, job osv. Samtidig undersøger vi, om der er nye eller opdaterede forsikringer med bedre dækninger, som du kan blive løftet op på, slutter Britta Bjerregaard.

Book et forsikringstjek og få et gavekort

Alka tilbyder i perioden 3.-30. august 2020 medlemmer af Dansk El-forbund et gratis online forsikringstjek. Udover måske at spare penge på dine forsikringer, modtager de første 300 medlemmer, der booker et forsikringstjek, et gavekort på 150 kr. til shopping. Du booker selv forsikringstjek-mødet, når det passer.

Du bruger denne bookingside: def.onlinebooq.dk