Oplev ’Arbejdsmiljø on tour’

Industriens Arbejdsmiljø Roadshow 2023 byder også velkommen til deltagere fra andre brancher

AM roadshow 23

Et af punkterne handler om status på arbejdsmiljøet i industrien, et andet handler om svejsning. Men ellers er der nok en del af det øvrige indhold, som også kunne appellere til en bredere kreds af arbejdsmiljøinteresserede, når Arbejdsmiljø Roadshow 2023 ruller sig ud.

Det sker på 11 arrangementer landet over, hvor det første holdes på Bornholm den 23. januar, og det sidste holdes den 8. februar i Køge. Bag begivenheden står BFA Industri v. Dansk Industri, CO-industri (der også omfatter Dansk El-Forbund) og Lederne.

Blandt de øvrige overordnede emner er stress, instruktion til nye medarbejdere, ulykkesforebyggelse og fastholdelse af seniorer. I en omtale lover arrangørerne, at deltagerne kan få viden, redskaber og nye, gode ideer til arbejdet for et godt arbejdsmiljø samt vejledninger og værktøjer med sig hjem.

Møderne henvender sig som udgangspunkt til arbejdsgivere, ledere, tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter fra industriens brancher, men også repræsentanter fra andre brancher er velkomne, hedder det.

Nærmere omtale og viderestilling til tilmelding kan findes her. Der er gratis adgang, men man skal tilmelde sig otte dage før arrangementet det sted, hvor man ønsker at deltage.