Oplev Kong Arthur med medlemsrabat

Samarbejde mellem fagbladet Elektrikeren og Det Kongelige Teater sikrer fordelagtig billetpris til medlemmer af Dansk El-Forbund

I aften er der premiere på Det Kongelige Teaters gigantiske udendørsforestilling Kong Arthur, der opføres ved Moesgaard Museum i Aarhus. En væsentlig del af den flotte forestilling er lyssætningen – og altså hele det elektriske arbejde, der ligger bag.

Kong Arthur - lys set fra tilskuerpladserne

Næste nummer af fagbladet Elektrikeren bringer en artikel om dette arbejde og om håndværket i kunsten. Desuden har fagbladet og Det Kongelige Teater indgået et samarbejde, der betyder, at medlemmer af Dansk El-Forbund kan købe billetter med ti procents rabat.

Kong Arthur i Aarhus er for hele familien, også for børn fra cirka otte år op opad. Rabatten gælder for forestillingerne fra mandag til torsdag i hver uge. Der gives rabat på alle købte billetter.

Forestillingen opføres i perioden 22. maj til 29. juni 2019. Den har tidligere været vist i Dyrehaven i København.

I en af hovedrollerne er Charlotte Fich, kendt som kriminalkommissær Ingrid Dahl i ”Rejseholdet” på tv. Samlet er der ikke færre end omkring 200 medvirkende.

Læs mere om forestillingen på Det Kongelige Teaters hjemmeside. Benyt dette link til at købe rabatbilletter – rabatten kommer frem ved tjek-ud fra hjemmesiden inden betaling.

Kong Arthur - natarbejde under forberedelser

Kong Arthur - kontrolpult til lys mv.