Presse

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores journalister, hvis du har en god historie eller har brug for informationer, politiske kommentarer eller tal og fakta.

Fagbladet Elektrikeren

Du kan læse om elektrikernes arbejdsliv og branchens udvikling i fagbladet Elektrikeren. Det udkommer otte gange årligt på nettet og postomdeles til cirka 30.000 medlemmer samt tekniske skoler, producenter og interesseorganisationer inden for el-faget.

Fagbladet Elektrikeren skriver om sikkerhed og miljø, teknik, ungdomsstof, uddannelse og efteruddannelse, fagpolitik, arbejdsmarkedspolitik og meget mere. Bladet indeholder journalistiske nyheder, reportager, interviews og baggrundsartikler samt debat og aktuel orientering fra Dansk El-Forbund.

Nyhedsbreve

Vi udsender nyhedsbrevet Forsyningen til medlemmer og andre interesserede, der vil følge med i nyheder fra faget og branchen.

Desuden udsender vi nyhedsbrevet Online til alle forbundets tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter. De 11 lokalafdelinger i Dansk El-Forbund udsender også nyhedsbreve til medlemmerne, ligesom forbundets uddannelsessekretariat har sit eget nyhedsbrev.

Facebook

Dansk El-Forbund har også en facebookside, som pt har knap 3.500 faste følgere.

App

Lærlinge og unge medlemmer af Dansk El-Forbund kan benytte ungdommens app ’Sikring2’, som giver informationer og svar på spørgsmål under læretiden og let adgang til alle aktiviteter i Dansk El-Forbund Ungdom. Læs mere om app’en på def.dk/ungdom

RSS-feed

Du kan få Dansk El-Forbunds nyheder som RSS-feed. Et RSS-feed er en XML-fil, som distribueres af vores webserver til din RSS-læser. Abonner på DEF's RSS-feed HER