Presse GAMMEL

Kontakt presseteamet, hvis du har en god historie eller har brug for informationer, politiske kommentarer eller tal og fakta.

Fagbladet Elektrikeren

Dansk El-Forbund udgiver fagbladet Elektrikeren om elektrikernes arbejdsliv og branchens udvikling. Bladet udkommer otte gange årligt på nettet og postomdeles til cirka 30.000 medlemmer samt tekniske skoler, producenter og interesseorganisationer inden for el-faget.

Fagbladet Elektrikeren skriver om sikkerhed og miljø, teknik, uddannelse og efteruddannelse, fagpolitik og arbejdsmarkedspolitik. Bladet indeholder journalistiske nyheder, reportager, interviews og baggrundsartikler samt debat og aktuel orientering fra Dansk El-Forbund.

Hvis du er interesseret i at annoncere i fagbladet Elektrikeren, skal du kontakte Dansk Mediaforsyning. Det er Dansk Mediaforsyning, som håndterer alle henvendelser om annoncering. På hjemmesiden kan du også finde information om priser mv.

Nyhedsbrevet Forsyningen

Dansk El-Forbund udsender også nyhedsbrevet Forsyningen om nyheder fra el-faget og -branchen.

Dansk El-Forbund på Facebook

Dansk El-Forbund har også en profil på Facebook. Følg os og få nyheder, tips og tricks relevant for dig som elektriker eller tekniker i dit feed.

Få nyheder som RSS-feed

Du kan få Dansk El-Forbunds nyheder som RSS-feed. Et RSS-feed er en XML-fil, som distribueres af vores webserver til din RSS-læser.