Rekordmange ekstra indbetalinger på pensionen

Sampension: Få mest muligt ud af dine penge – indbetal ekstra til din pension

Sampension - illustration

Rekordmange kunder med en pensionsopsparing hos Sampension har i de første ni måneder af 2021 boostet deres pension med ekstra frivillige indbetalinger. Det er en positiv stigende tendens ifølge Anne-Louise Lindkvist, markeds- og kunderådgivningschef i Sampension:

– Når man sparer ekstra op, betyder det, at der bliver mere at gøre godt med som pensionist i sidste ende, og at der dermed er bedre muligheder for at få den levestandard i pensionstilværelsen, man ønsker. Samtidig gør en stadig større opsparing det også i højere grad muligt selv at vælge, hvornår man ønsker at trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet.

Alle medlemmer af Dansk El-forbund (DEF) med en pensionsordning hos Sampension kan indbetale ekstra til deres pension. Og det kan der være god fornuft i.

Som medlem af DEF med en pensionsordning i Sampension kan du gøre din pensionsopsparing endnu bedre ved selv at indbetale et ekstra beløb. Selv et mindre beløb hver måned kan få stor betydning for pensionsopsparingen.

Beregninger fra Sampension viser, at du eksempelvis ved at indbetale 500 kroner ekstra om måneden – som 45-årig og frem til pensionsalderen – kan øge udbetalingen fra en livsvarig pension med 7.000 kroner årligt, så længe du lever, når du er gået på pension.

Den ekstra indbetaling kan enten aftales som et fast månedligt beløb eller som en enkelt indbetaling på et valgfrit beløb. Du kan med fordel bruge Sampensions app, hvis du vil foretage en enkelt indbetaling.

På Sampensions hjemmeside har vi samlet en række beregninger, som viser, hvor meget mere du kan få i pension ved at indbetale et mindre eller større beløb hver måned.

 

Fakta

Hvad er fordelen ved at betale mere?

  • Du forbedrer din pensionsordning
  • Du betaler ikke yderligere administrationsomkostninger
  • Du får skattefordel af dine indbetalinger
  • Du kan undgå negative renter i banken.