Schneider Electric og HusCompagniet indgår samarbejde

Nyt samarbejde om smart home-systemet Wiser skal sikre energieffektive løsninger til nybyggere

Takket være et nyt samarbejde bliver Schneider Electrics velkendte smart home-system Wiser nu til husbyggerifirmaet HusCompagniets udvalgte smart home-system. Det oplyser Schneider Electric og HusCompagniet i en pressemeddelelse.   

Med det nye samarbejde bliver det ifølge parterne muligt at løfte ’bæredygtighedsbarren’ og tilbyde kunderne en smartere og mere klimavenlig hverdag i deres nye hjem. Og det nye samarbejde er et blot et af de mange skridt mod et mere klimavenligt byggeri. Siden den 1. januar tilbyder HusCompagniet ikke længere gas som opvarmningskilde, og i april købte selskabet en dansk træfabrik i Esbjerg, der giver nye muligheder for at bygge mere klimavenligt. Hos Schneider Electric, der i 2021 blev kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed, og som står bag de velkendte FUGA-kontakter, glæder man sig over samarbejdet med Nordens største husbyggerfirma.

- Vores samarbejde med HusCompagniet bidrager til danskernes grønne omstilling. Med Wiser smart home-system er vi med til at gøre det så enkelt som muligt for HusCompagniets kunder at øge komforten og trygheden, samtidig med at de energioptimerer og dermed fremtidssikrer deres nye hjem. For den grønneste og billigste energi vil altid være den, man ikke bruger, siger Anne Andersen, Channel Manager fra Schneider Electric.

I fagbladet Elektrikeren nr. 3 2022 kan du læse artiklerne ’Nu synger IHC på sidste vers’ og ’Stor interesse for Wiser’.

Som medlem af Dansk El-Forbund har du mulighed for at tage digitale læringsforløb om smart home på Vidensportalen for det el-tekniske område. Du kan blandt andet tage forløbet ’Smart Home’, ’Smart Home-løsninger og IoT’, ’WIFI Smart Home’, ’Wiser Smart Home’ og ’grundlæggende KNX-kursus’.

Da skal bare klikke på dette link og oprette din personlige profil med brugernavn og adgangskode.