Sjov sommer på Arbejdermuseet

Tag familien med på Arbejdermuseet, som byder på sjove sommeraktiviteter og gratis adgang for DEF-medlemmer og børn

Fra den 27. juni og frem til den 7. august byder Arbejdermuseet i Rømersgade i København på sjove sommeraktiviteter for hele familien.

Børnenes Arbejdermuseum kan I ligesom børnene i 1930’erne tage et job som bybud, gå til hånde i købmandsbutikken, arbejde som flaskesorterer på bryggeriet, prøve lykken som sekretær på fagforeningskontoret og meget mere. Her må man røre ved og lege med alting.

I museets baggård kan små og store lege med gammeldags legetøj, gå på stylter og dyste i ringkastning, nyde en is i gården eller tage på skattejagt med opgavehæfter hele sommeren.

Man kan også vælge at lægge vejen forbi Kaffebaren og prøve den berømte Kaffe med Rich’s eller et stykke kiksekage og en sportssodavand, der kan slukke tørsten. I sommerferien serverer kaffebaren også sigtebrødsmadder og hjemmelavet rødgrød med fløde.  

Er I rigtig ’arbejder-sultne’, så snyd ikke jer selv for det berømte smørrebrødsbord i Café & Øl-halle. Her er alt lavet fra bunden, og der er garanti for at blive mæt. Er vejret til det, kan man også købe håndmadder fra den nye smørrebrødsvogn og nyde dem udendørs.

Alle medlemmer af Dansk El-Forbund har gratis adgang til Arbejdermuseet med både ægtefælle og børn.

Se hele sommerprogrammet HER