Videregående uddannelse på deltid

En akademiuddannelse (AU) er en videregående uddannelse, som du kan tage, samtidig med du arbejder.

Akademiuddannelser er voksenuddannelser, du kan tage på deltid. Du tilmelder dig et modul ad gangen og kan gennemføre uddannelsen i dit eget tempo.

En akademiuddannelse er en videregående uddannelse på niveau med en erhvervsakademiuddannelse. Typisk varer en hel uddannelse 3-5 år.

Akademiuddannelserne henvender sig til voksne med erhvervserfaring. Du skal desuden have en erhvervsuddannelse eller en gymnasial uddannelse. Der er deltagerbetaling på alle akademiuddannelser. Undervisningen foregår på dag- eller aftenhold og udbydes i nogle tilfælde også som fjernundervisning

Udvalgte akademiuddannelser

Få inspiration til efteruddannelse

Du kan få inspiration til dine uddannelsesmuligheder og få et overblik over de mange uddannelser på bygovenpaa.dk. Her kan du læse om både uddannelserne og de enkelte moduler. Det er også her, du finder information om, hvordan du tilmelder dig.

Har du ikke mulighed for at tage en hel uddannelse? Du kan også nøjes med at tage et enkelt modul og få stor glæde af det i dit arbejdsliv.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om disse uddannelser og høre andres oplevelser med akademiuddannelserne, kan du se nogle korte film og få mere info om mulighederne.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte din lokalafdeling.

 

Ryan Dag Johansen er elektriker og i gang med uddannelsen i energiteknologi. Han tager sin uddannelse på deltid, mens han arbejder. Han mener ikke, at elektrikerne skal være nervøse for at kaste sig ud i videreuddannelse.